Za podjetja

Team buildingi, sindikalni izleti in potovanja, Seminarji, Poslovni dogodki...

Za vas organiziramo vse od Seminarjev, Team buildingov, poslovnih dogodkov, jezikovnih šol, športnih tekmovanj ali priprav. Naša izkušena ekipa bo poskrbela za vse od ideje, do izvedbe izbranega dogodka. Ker smo v zadnjih 20 letih organizirali in uspešno izvedli že na stotine takšnih dogodkov, se lahko brez problema sprostite in organizacijo vašega dogodka prepustite nam.

Seminarji in poslovni dogodki

Za vas smo pravi naslov, za organizacijo seminarjev in poslovnih dogodkov. V zadnjih 20 letih našega delovanja smo organizirali vse od velikih, srednjih in malih poslovnih poslovnih dogodkov, izobraževalnih, predstavitvenih in športnih seminarjev. Za organizacijo lahko poskrbimo v Sloveniji in na mednarodni ravni.

Poskrbeli bomo za vse od nabave do izvedbe Seminarja, poslovnega ali športnega dogodka!

Team buildingi

Za vse od malih do velikih podjetij, organiziramo Team buildinge po Sloveniji ter okoliških državah. Z naše strani poskrbimo za vse od prevoza do aktivnosti, tekmovanj, hrane, pijače in zabave. Za vas imamo pripravljeno ponudbo različnih lokacij. Kontaktirajte nas in prepustite da naša ekipa poskrbi za nepozaben dan vaše.

Condor travel d.o.o.

Mariborska cesta 200b
3000 Celje, Slovenia
Matična št.: 1489259000
Davčna št.: SI43332099

Kontaktne informacije

Financirano od

Prijavite se na e-novice